איך כן נוכל למכור

הכל מתחיל ונגמר באיש/ת המכירות שלכם!

אנחנו מוכרים ומתקשרים עם בני אדם. אנחנו מוכרים בן אנוש לבין אנוש

זה לא משנה מה אנחנו מוכרים (אם נשים לב למותג קוקה קולה הוא לא מוכר בפרסום בקבוקי משקה הוא מוכר חוויה, רגש, צעירות, דרך חיים והכל באמצעות המדיה) הלוואי ובדרך זאת יכולנו למכור כל דבר אבל קוקה קולה הוא אחד!!! ואנחנו מדברים על עסקים קטנים אשר הצלחנו למצוא את נקודת המיתוג והבידול שלה רק שאין לנו מספיק כסף (וגם לא צריך) לפרסם ולגעת בכל לקוח ביד.

 

למעשה מצאנו בעסק הקטן את הבידול והייחודיות שלו, הבנו שעסקים חפצי חיים אלה עסקים שלא מורידים מחירים והדרך היחידה לקשר בין ייחודיות המותג ללקוח היא באמצעות אנשי או נשות מכירה מנוסים. לא אני לא מתכוון לאותם שועלי מכירה אשר ימכרו כל מיני קומבינות בשוק ההון והדיור, אנשים כאלה הם שורפי מותג, היכולים לעשות מכה וללכת, אבל את המותג הם יחסלו. כוונתי היא לאנשי מכירות שיודעים לקרוא את הצד השני ולהחדיר להם את ערך המותג והכדאיות שברכישת מוצרי או שירותי המותג.

 

קיימים היום הרבה מאד אנשי מכירות המגיעים אלינו מהחברות הסלולריות, ממרכזי הטלמרקטינג, מכל האחמשים והמלצרים במסעדות הרשת אבל עדיין אנשים אלה לא מבינים איך למכור את ערכי המותג כי הם רגילים לתסריט של שיחה ולצד השני זה נשמע כמו מכונה משומנת שעונה להם ולא הבנאדם שציפו שיעמוד מאחורי המותג שפורסם.

 

השאיפה שלי שאנשי המכירות שאני מדבר עליהם יהיו אנשים אנושיים ורגשיים (ולא כל 2 דקות שיחה יבקשו את כרטיס האשראי ורק יפחידו את הלקוח) כאלה שיודעים בדטונציה מיוחדת להיכנס לאוזן האנושית ולתת את התחושה שהשיחה נסובה ברמה האישית והרגשית, כאלה שידעו לנסוך בטחון אצל הלקוח ולקנות את ליבו בד בבד עם הוכחת צדקת מכירתו. ואנשים כאלה קשה להשיג.

 

רק אנשי מכירות כאלה ואני מדבר על אנשי מכירות בהגדרה של הדבר וגם שאר האנשים העובדים בעסק ויש להם את הגישה עם הלקוח יוכלו לאושש את האמת שהושקעה בעמל רב בפרסום, אנו כבעלי עסקים יודעים כמה עולה לנו להביא לקוח לעסק או להתקשרות לעסק וכמה חשוב שתתבצע כאן המרה של מכירה ולא רק פעולה של "לשכת מודיעין"

קראו: אנחנו עושים משהו לא נכון בקידום האתר שלנו

 

אנשי מכירות כאלה צריכים להיות מתודרכים באופן אישי או בקבוצה על מנת שיוכלו להגיע לרמות גבוהות של שיחת מכירה אנושית, היום, רוב הקורסים לאנשי מכירות הם מתכתיים, המונים, שואפים למכירה מידית והן בהן חשיבה לזמן ארוך.

 

לעומת זאת הצוות שלנו מכין אנשי מכירות בחברות בעסקים ובארגונים שיפעלו לפי הפרמטרים שציינו למען העמקת תודעת המותג אצל הלקוח הפוטנציאלי משפחתו וחבריו.

 

קטגוריות

תגיות

פייסבוק
וואטסאפ
דוא"ל
לינקדאין
רשת X

הצטרפו להצלחה פגישת יעוץ ללא התחייבות

מלא את הפרטים ונחזור עוד היום>>





    מעל 1600 תכנים העוסקים בעולם העסקים

    איך לבחור חברת קידום אתרים ? מאמר של דורון עמית ייעוץ עסקי
    מגזין עסקי

    איך לבחור חברת קידום אתרים לעסק שלכם?

    תוכן עניינים בעידן הדיגיטלי של היום, נוכחות מקוונת חזקה היא קריטית להצלחת כל עסק. אתר אינטרנט הוא כלי חיוני, אך כדי שהוא ישיג את מטרתו,

    יעילות ארגונית - דורון עמית ייעוץ עסקי
    ייעוץ ארגוני

    יעילות ארגונית: המפתח להצלחה עסקית

    תוכן עניינים בעולם העסקי המודרני, יעילות ארגונית היא לא רק מילת באזז – היא הכרח אסטרטגי להישרדות ולצמיחה. כיועץ ארגוני עם שנים של ניסיון בליווי

    קואצ'ינג לגברים - מאמר שלך דורון עמית
    מגזין עסקי

    קואצ'ינג לגברים – העצמה אישית, זוגית ועסקית

    תוכן עניינים   בעולם הדינמי של היום, גברים רבים מוצאים את עצמם מתמודדים עם אתגרים אישיים, זוגיים ועסקיים המצריכים גישה חדשה ויעילה להתמודדות. קואצ'ינג לגברים

    תוכן עניינים

    דילוג לתוכן